Vandaag is de website van JWH Arbeidsjuristen online gegaan. Via de link www.jwharbeidsjuristen.nl is deze site te benaderen.

Screenshot JWH arbeidsjuristenJWH Arbeidsjuristen is een kleine, jonge organisatie van ervaren en gedreven deskundigen. Zij weten dat de klant beter wordt geholpen met een bredere dan alleen juridsche blik en handelen hier ook naar. De organisatie doet wat we zeggen en zeggen wat ze doen, zonder poespas. Zij willen dicht bij de klant staan door goede bereikbaarheid, persoonlijke aandacht, direkt contact en door ten alle tijde aanspreekbaar te zijn op wat we doen.

Eigenaar Jan Heida had reeds ervaring met het CinSites concept via www.soluut.nl. Hij is zeer tevreden over het snelle ontwikkeltraject wat via het CinSites concept binnen een half uur geregeld is! "Het CinSites concept is zeer flexibel met foto's, teksten en video's", aldus Jan. Daarnaast vindt Jan het prettig dat de website direkt schaalt naar mobiele apparaten, zonder dat hij zich hierover hoeft te bekommeren.

Direkteur Peter Dekker van Cinnamon is zeer content met de nieuwe website van JWH arbeidsjuristen. "Het toont wederom aan dat klanten die reeds gebruik maken van CinSites, zeer content zijn!".